Gegarandeerd glutenvrij, lactosevrij, caseïnevrij Eivrij en geen kruisbesmetting

Geschikt voor coeliakiepatiënten, mensen die allergisch zijn voor lactose en eieren en gezondere ingrediënten (agavesiroop, kokossuiker, kokosolie, 100% vegan, biologisch rijstmeel met een lage glycemische index...)
Glutenvrij

Lactose vrij

Zonder boter

Zonder eieren

✔️ Onze producten = Voornamelijk biologische ingrediënten, vers en zonder bewaarmiddelen

Voornamelijk biologische ingrediënten, vers en zonder chemische bewaarmiddelen voor een gezond leven zonder pesticiden of chemicaliën!

❌ Ander gebak = veel pesticiden en veel gebruikte conserveermiddelen!

bevatten vaak veel onuitspreekbare pesticiden en conserveermiddelen,

Vermijd producten die zijn gemaakt met niet-biologische ingrediënten die zijn besproeid met verschillende chemische bestrijdingsmiddelen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van veel gezondheidsstoornissen, en waarvan sommige de afgelopen jaren volledig zijn verboden voor gebruik in menselijke voeding. Een grote lijst van pesticiden en chemische conserveermiddelen die nog steeds worden gebruikt, zou vandaag de dag nog steeds "in gevaar" en "controversieel" zijn "zonder te zijn verboden ...

✔️ Onze producten = 100% Vegan (zonder eieren, boter, melk ...)

Veganistisch, geen eieren, geen melk, geen boter en geen dierlijke producten gebruikt voor een gezonde consumptie en een beschermde omgeving!

❌ Ander gebak = voornamelijk dierlijke producten gebruikt!

Dierlijke producten worden nog steeds zeer overwegend gebruikt in de meeste bakkerijen, banketbakkers en gewone supermarkten.

Deze dierlijke producten kunnen bij sommige kinderen allergieën veroorzaken. (eierallergie, lactose, enz.)

Dierlijke producten vormen ook een probleem vanuit ethisch oogpunt om twee redenen: de eerste is dat slachthuizen en boerderijen boerderijdieren vaak wreed behandelen, terwijl de moderne landbouw ons heel gemakkelijk zou toestaan ​​dit niet langer te doen. en de tweede is de enorme impact die de veehouderij heeft op de opwarming van de aarde, de verslechtering van onze ozonlaag, de alarmerende achteruitgang van onze wereldwijde watervoorziening en de vervuiling van onze drinkwaterwegen. Gezien de prognoses van de groei van de wereldbevolking in de komende jaren, is het simpelweg onmogelijk om dierlijke producten in het tempo te blijven consumeren of we consumeren ze ...

✔️ Onze producten = Glutenvrij

Gluten- en pindavrij.

❌ Ander gebak = Glutenpercentage vaak erg hoog!

Traditionele of industrieel geproduceerde bakkerijproducten bevatten veel gluten om een ​​langere houdbaarheid te garanderen. Gluten is betrokken bij veel spijsverterings- en hormonale stoornissen, waaronder "intestinale hyperpermeabiliteit" en coeliakie.

Het is nu ook algemeen bekend, zoals door veel mensen gemeld, dat gluten na inname plotselinge vermoeidheid veroorzaakt, dit blijft een observatie om zelf te maken, we laten het aan u over om het zelf thuis te controleren door een gewoon brood te consumeren en door uw energie en je humeur in het uur dat volgt, gegarandeerde onthullingen ....

✔️ Onze producten = Lage glycemische index, geschikt voor diabetici

Lage GI (d.w.z. zonder snelle koolhydraten en die geen piek in bloedglucose veroorzaakt), max 50/100

_onze producten zijn geschikt voor diabetici!

❌ Ander gebak = Glycemische index vaak erg hoog!

GI (glycemische index) vaak erg hoog, vaak zelfs 100/100 (GI van traditioneel brood en cake is 110/100!)

Traditionele bakkers en industriëlen gebruiken nog steeds meestal meel met een maximale GI (witte bloem, GI = 90/100)

Een te hoge bloedsuikerspiegel leidt tot een snelle gewichtstoename en een verhoging van het cholesterol, dus het is essentieel om voedsel met een hoge GI zoveel mogelijk te beperken of te elimineren. Voedingsmiddelen met een hoge GI zijn namelijk ook betrokken bij de ontwikkeling van bepaalde vormen van kanker ...

Bron: Harvard - https://www.health.harvard.edu/healthbeat/a-good-guide-to-good-carbs-the-glycemic-index

Hier is een tabel die u zal helpen beslissen welke voedingsmiddelen u het beste volledig kunt vermijden:

✔️ Onze producten = Eco-verantwoord en eerlijk

Eco-verantwoord en eerlijk, voor de bescherming van ons voedsel en het welzijn van iedereen.

❌ Ander gebak = vaak niet-duurzame landbouw en vaak oneerlijke handel!

Er is vaak weinig interesse van fabrikanten en traditionele bakkerijen om de oorsprong van hun ingrediënten te verifiëren, aangezien dit altijd zou leiden tot een stijging van de kosten ... het is echter essentieel om deze controles uit te voeren om het lijden van anderen, mensen en bevolking die het risico loopt uitgebuit te worden door het ontbreken van wetgeving .... Gelukkig worden de Franse consumenten langzaamaan rustiger en vragen ze nu om producten uit hernieuwbare en duurzame landbouw om het milieu te beschermen, het milieu, maar ook eerlijke handel om te consumeren zonder schade te berokkenen anderen!

✔️ Onze producten = Respect voor religieuze regimes (koosjer, halal, hindoe ...)

Onze taarten respecteren het halal- of halal-dieet, het Sati-dieet dat het Indiase en hindoeïstische vegetarische dieet is, het koosjere dieet en vegetarisme of veganisme als gevolg van jaïnisme of jinisme.

❌ Ander gebak = respecteer zelden verschillende religieuze beperkingen

Taarten kunnen alcohol, dierlijke producten, gelatine van varkensdieren bevatten ...

Hoe vervangen we deze ingrediënten met behoud van een heerlijke smaak?

-De melk wordt vervangen door kokosmelk volgens het recept.

-Geraffineerde witte bloem vol gluten en een te hoge GI voor de gezondheid worden vervangen door een mengsel van kokosmeel, biologisch rijstmeel veel gezonder, omdat het een lage glycemische index heeft. Onze meelsoorten zijn gegarandeerd glutenvrij.

-De boter wordt vervangen door een plantaardige boter die we in het atelier maken, samengesteld uit kokosmelk, biologische kokos- en zonnebloemolie, citroen, appelpuree en zonder palmolie, noch margarine of andere gehydrogeneerde oliën die zeer schadelijk zijn voor de gezondheid.

-De chocolade wordt vervangen door vegan en biologische chocolade die we zelf in het atelier maken