Je denkt misschien dat het onmogelijk is om een heerlijke cake te maken zonder room, zuivelproducten of melk.

Denk nog eens goed na, met onze online banketbakkerij kunt u binnen 48 uur al uw favoriete gebak en taarten bestellen en ontvangen, zonder enig spoor van melk, lactose of zuivelproducten.

Onze patissiers hebben onvermoeibaar gewerkt om recepten te maken voor de meest populaire Franse gebakjes zoals croissants, pains au chocolat, pain aux roisins en natuurlijk verjaardagstaarten.

Dit zal mensen gelukkig maken onder de lactose-allergische en lactose-intolerante mensen die meer dan de helft van de wereldbevolking uitmaken, maar ook onder de aanhangers van een plantaardig en vegetarisch dieet die weigeren producten van dierlijke oorsprong te consumeren, hetzij om een redelijke morele en ethische, of om gezondheidsredenen.

Veel studies tonen aan dat het verminderen van de consumptie van dierlijke producten gunstig is voor de gezondheid door het verminderen van de kans op het ontwikkelen van bepaalde vormen van kanker, maar ook van diabetes type 2 en de toename van het cholesterolgehalte in het bloed dat verantwoordelijk is voor de helft van de hartaanvallen en cardiovasculaire problemen.

De melk die wordt gebruikt in traditionele en industriële room- en banketproducten is vaak niet-biologisch, wat betekent dat het waarschijnlijk veel hormonen bevat waardoor koeien meer melk kunnen produceren.

Het verminderen van de consumptie van dit soort hormonen is natuurlijk gunstig voor de gezondheid aangezien ze de werking van onze natuurlijke hormonen kunnen verstoren.

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe we een even heerlijke ganache en room kunnen krijgen om onze taarten en gebakjes te vullen zonder melk of zuivelproducten te gebruiken.

Onze patissiers hebben een fairtrade recept voor ganache en pure chocolade vulling ontwikkeld dat een biologische hazelnootcrème, biologische donkere cacaopoeder en een biologische rodebonencrème bevat die je vooral terugvindt in sommige Aziatische en Japanse gebakjes zoals mochis .

Een van de verklaringen voor de verrassende levensduur van de Japanse bevolking is hun lage consumptie van dierlijke producten, aangezien de meeste van hun gebakjes gevuld zijn met zoete rode bonen in plaats van crèmes geproduceerd met zuivelproducten.

We hebben het voorbeeld van onze Japanse vrienden gevolgd en onze banketbakkers hebben ontdekt dat het bereiden van ganaches met deze 100% plantaardige ingrediënten dezelfde textuur in de mond en dezelfde diepte van smaak heeft als ganaches en vullingen gemaakt met dikke dierlijke crèmes.

Wij zijn een van de weinige banketbakkers in Europa die 100% veganistische, lactosevrije en melkvrije alternatieven bieden voor de Franse favoriete taarten en gebak en moedigen u aan om een eerste bestelling te plaatsen om de recepten te ontdekken waar we zo trots op zijn.

Je zult niet teleurgesteld zijn !

Wat betreft de kruisbesmetting die de meeste mensen zorgen baart die allergisch zijn voor lactose en caseïne, melkeiwit,

we willen u verzekeren dat we in onze werkplaatsen geen producten maken die melk en lactose bevatten, dit om kruisbesmetting te voorkomen.

Kruisbesmetting komt vaak voor op de werkbladen en in de banketrobots van de werkplaatsen die zowel producten met als zonder lactose maken, wat bij ons niet het geval is.

Deze lactose- en melkallergie kan zich op een zeer heftige manier uiten, het kan leiden tot een bezoek aan de eerste hulp, daar zijn we ons terdege van bewust.

We garanderen daarom de totale afwezigheid van melk, lactose en caseïne in onze producten en garanderen dat ze geschikt zijn voor consumptie door mensen met allergieën.