Is uw kind allergisch voor gluten, melk of eieren?

Wil je een verjaardagsfeestje organiseren zonder je zorgen te maken over mogelijke allergieën en dieetbeperkingen van je gasten (veganistisch, koosjer, halal)?

Biogato naar de oplossing!

Wij leveren een heerlijke, heerlijke chocolade vegan 6-laags verjaardagstaart in de maat die jij nodig hebt (van 6 tot 48 porties).

Onze grote modellencatalogus bevat taarten voor meisjes en jongens met hun favoriete personages zoals Paw Patrol, Sonic the Hedgehog, Mario of Harry Potter en Ladybug Miraculous.

We bieden ook veel ontwerpen voor tienercakes, waaronder mangacakes en videogamecakes.

Volwassenen worden niet buitengesloten, onze banketbakkers hebben chique en eenvoudigere taartontwerpen voor volwassenen gemaakt.

Een van onze modellen zal bijvoorbeeld perfect geschikt zijn voor de fashionista en liefhebbers van grote luxemerken zoals Chanel, Gucci en Louis Vuitton.

We hebben zelfs barbecuetaarten met stukjes gesuikerd vlees als topper!

We bieden ook doop- en besnijdenistaarten, evenals communietaarten, en ze worden allemaal aangeboden in een volledig veganistische, biologische en glutenvrije versie.

Onze banketbakkers volgen het nieuws op de voet om steeds meer modellen te kunnen aanbieden met de beeltenis van de nieuwe favoriete karakters van kinderen en adolescenten. We hebben daarom nieuwe modellen van Minnie-cakes kunnen maken, aangezien Disney's muisje nog steeds een iconisch personage is. We hebben ook een blauwe octonautencake ontworpen en verschillende nieuwe modellen eenhoorncakes met gesloten ogen, open ogen en grote vleugels.

Arabische taarten zijn niet weggelaten, we hebben veel modellen gemaakt met een oosters ontwerp dat perfect geschikt is voor Eid en Ramadan of een andere islamitische feestdag.

Veel klanten hebben ons gevraagd om nummertaarten die overeenkomen met 1 jaar en 2 jaar taarten in de vorm van een groot aantal. We kunnen ze natuurlijk maken in de vorm van een getal van 0 tot 9 en zelfs als een getal, dat wil zeggen als een dubbele cijfer als een 18-jarige of 30-jarige taart voor volwassen verjaardagen.

Wat onze modellen voor tieners en jonge volwassenen betreft, de thema's variëren van bioscoop tot tv-series zoals Riverdale, via videogames zoals Call of duty, Minecraft of Fortnite en manga zoals One Piece of Naruto.

Voor degenen die de voorkeur geven aan meer gastronomische taarten met druppeleffecten, hebben we veel modellen gegarneerd met geglazuurd fruit en ballen van vriendelijkere en ferrero rocher-chocolaatjes.

Deze dripcakes worden zo genoemd omdat "drip" letterlijk "coulis" betekent in het Engels.

Voor onze volgende ontwerpen gaan we Dragon Ball Z-cakeontwerpen, babyhaai en veel nieuwe grappige fotocake-ontwerpen met hilarische achtergronden maken.