Omdat we geen gezond alternatief konden vinden voor onze traditionele gebakjes, hebben we ervoor gekozen om zelf de ketogene croissants, ketogene chocoladebroden, suikervrije rozijnenbroden en zelfs ketogeen brood te maken!

Wat moet worden begrepen, is dat het belangrijkste gezondheidsrisico op het gebied van voeding nog steeds afkomstig is van industriële suiker en oliën.

Inderdaad, zeer zoete producten met een hoge glycemische index, dat wil zeggen brood en gebak, zijn de belangrijkste oorzaken van obesitas.

Wanneer we een product eten met een hoge glycemische index, zijn de koolhydraten die in het bloed vrijkomen te talrijk om in de spieren als energiereserve te worden opgeslagen, dus worden ze omgezet in vetweefsel, dat wil zeggen in vet.

Koolhydraten kunnen niet vrij in het bloed blijven, omdat dit schade aan de aderen en slagaders zou veroorzaken

De oplossing om niet aan te komen ligt dan voor de hand, men moet geen voedingsmiddelen consumeren die te veel koolhydraten in het bloed afgeven, dat wil zeggen voedingsmiddelen met een hoge glycemische index.

Het probleem is niet van esthetische aard, zwaarlijvigheid is vooral een gevaar voor de gezondheid.

Dit wetende, vermijden de meeste mensen met hun gezondheid in gedachten koolhydraten zoals brood, cake en gebak.

We hebben genoeg alternatieven voor suiker en traditioneel meel, dus het is heel goed mogelijk om gezonder ketogeen gebak te maken.

Voor de ontwikkeling van onze recepten hebben we veel alternatieven getest voor de gebruikelijke suiker en bloem, zijn we erin geslaagd om ketogene recepten met een lage glycemische index te ontwikkelen die net zo lekker zijn als de traditionele recepten van onze favoriete gebakjes zoals croissants, rozijnenbrood en plakjes cake.

Onze producten bevatten zo min mogelijk allergenen, dus geen lactose, geen gluten, geen eieren of dierlijke producten.

Je vraagt je misschien af hoe het mogelijk is om gebak en taarten te maken zonder deze traditionele ingrediënten.

Het is heel eenvoudig, we halen onze inspiratie bij onze Japanse vrienden die voornamelijk plantaardige ingrediënten gebruiken, zoals lichtzoete bonenpasta.

Onze bonenpasta is echter zoeter dan die van hen omdat we meer stevia en berkensuiker, monniksvruchten gebruiken om de meest gulzige mensen tevreden te stellen.

We gebruiken echte biologische en fairtrade chocolade en cacaoboter in de meeste van onze recepten, hierdoor kunnen we koken zonder boter, 100% veganistisch, zonder room, zonder lactose en zonder melk met behoud van een zachte en heerlijke smaak.

Het maken van heerlijke, laag-glycemische gebakjes en gebak is makkelijker dan het lijkt.

We hopen dat u ook gezonder gaat eten en onze alternatieve bakproducten gebruikt om u te helpen.

Wij heten u welkom in onze werkplaats in Goussainville waar u onze ketogene cakes, gebakjes en gebakjes zonder suiker kunt testen en kopen.

Woont u niet in de regio Parijs, dan leveren wij ook binnen 48 uur in heel Frankrijk, elke bestelling wordt vers bereid op de dag van verzending.