1 - In de eerste positie, u raadt het al, bij Happy Taart denken we dat we het meest in staat zijn om u te helpen bij het organiseren van een verjaardagsfeestje of een geslaagd feest door u een glutenvrije, allergeenvrije en aangepaste cake te bezorgen aan de dieetbeperkingen van al uw gasten (veganistisch, lactosevrij, melkvrij, botervrij, eivrij, chemicaliënvrij).

Redenen om voor jouw verjaardagstaart voor ons te kiezen:

-Bezorging in heel Nederland binnen 48 uur (ophalen mogelijk in Goussainville)

-Veganistisch, biologisch, glutenvrij, allergeenvrij cake en gebak (lactose, ei, notenvrij)

- grote keuze aan modellen

2 - Yourgateau.fr is de tweede in deze ranglijst, het biedt veel modellen tegen betaalbare prijzen, maar alle taartmodellen die op de vosgateau.fr-site worden aangeboden, zijn gedecoreerd door te printen met eetbare inkten.

De votre gateau .fr-site biedt helaas geen cake aan die is versierd met suikerpasta-beeldjes en chocolade- en meringue-elementen.

Een tweede aspect dat mensen met allergieën misschien niet op prijs stellen, is dat de site votre gateau.fr geen veganistisch gebak, lactosevrij of eivrij gebak aanbiedt.

De ingrediënten die gebruikt zijn voor het recept zijn geen biologische ingrediënten.

De prijzen die worden aangeboden door dit bedrijf, dat zijn taarten maakt in zijn werkplaatsen in Duitsland en deze naar Frankrijk levert, zijn redelijk betaalbaar en de ontwerpen zijn gevarieerd en origineel.

Ze bieden zelfs een klein plastic beeldje aan op de meeste van hun taarten met de beeltenis van de favoriete karakters van de kinderen.

We hebben de levering getest en onze cake binnen 3 dagen ontvangen, wat erg goed is.

De smaak van vosgateau.fr-producten is ook erg goed, maar misschien een beetje te zoet voor sommige mensen.

3- Gateaucreateur.fr komt op de derde plaats omdat we daar hele mooie modellen hebben ontdekt.

Ze bieden zelfs modellen aan met een druppeleffect, dat wil zeggen met een siroop die langs de zijkanten loopt.

Hun biscuitgebak en de ganaches waaruit hun cakes bestaan, lijken van zeer goede kwaliteit en luchtig, wat velen zullen waarderen.

Het enige negatieve punt is dat we op Gateau Createur .f r geen veganistische optie hebben kunnen vinden, zonder lactose, zonder melk of zonder allergenen.

De ingrediënten blijken ook geen biologische ingrediënten te zijn.

De prijzen zijn redelijk correct, hoewel een beetje hoger dan de tweede in de ranglijst, Your gateau.fr.

Dit wordt echter verklaard, omdat Gateaucreateur.fr zijn taarten met de hand en in suikerpasta decoreert in plaats van het te doen door middel van voedselimpressie.

4- Leclerc-cakes komen op de vierde positie en passen bij degenen die op zoek zijn naar de goedkoopste optie

Leclerc-gebakjes zijn verspreid over heel Frankrijk, dus het zal heel gemakkelijk voor u zijn om een van hun taarten te krijgen.

Een van de aspecten die we niet leuk vonden, is dat het geen echt gelaagde verjaardagstaarten zijn, dat wil zeggen afwisselend samengesteld uit een laag ganache en biscuitgebak, maar eerder vierkwart cakejes bedekt met een suikerpasta die de karakters voorstelt geliefd bij kinderen.

Als u op zoek bent naar een meer traditionele cake, dat wil zeggen een gelaagde cake, wordt u beter bediend door andere sites.

Een ander negatief punt is dat banketbakkerij Leclerc niet bij je thuisbezorgt, je zult je taart dus rechtstreeks bij Leclerc moeten ophalen.

Ten slotte hebben we bij Leclerc geen biologisch, glutenvrij, veganistisch, lactosevrij alternatief kunnen vinden, dus ze zullen niet geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar een allergeenvrij alternatief voor hun verjaardagsfeestje.

5- Deze vijfde winnende website is lultime.fr en is een beetje speciaal omdat het eigenlijk maar één model biedt dat ze het ultieme noemen, verwijzend naar het feit dat het naar verluidt een van de beste taarten ter wereld is. We vinden het concept leuk en zijn zelfs een beetje nieuwsgierig.

We hebben geprobeerd het te bestellen maar de voorraden lijken op dit moment uitgeput te zijn, maar de foto's zien er erg smakelijk uit en het feit dat het is ontworpen door 4 gerenommeerde banketbakkers doet ons denken dat het heerlijk moet zijn.

Het ontwerp van de cake is zelfs indrukwekkend omdat hij is bedekt met ronde ruit en cacaopoeder, waardoor hij een zeer chique effect heeft.

Leveringen zijn echter alleen mogelijk in Parijs en zijn regio en niet in heel Frankrijk, wat een groot obstakel is voor degenen die hun product willen bestellen.

Dit vierde gebak is Gateau creation .fr, niet te verwarren met Gateau createur .fr , de 3e winnaar en biedt een aantal originele producten met een vrij grote catalogus die geschikt zijn voor de meest veeleisende.

Nogmaals, we hebben op deze site geen biologisch of veganistisch alternatief gevonden.

De prijzen blijven gemiddeld, maar de foto's lijken niet overeen te komen, wat ons doet denken dat dit meer voorbeelden zijn van modellen dan modellen die regelmatig in de werkplaats worden vervaardigd.

Dit hoeft niet per se een probleem te zijn, want elke ervaren banketbakker weet hoe hij taarten heel gemakkelijk moet bereiden.

Leveringen zijn verzekerd in heel Frankrijk, maar we hebben de staat van aankomst van de gebakjes niet kunnen testen. Dit is een belangrijke factor, aangezien slecht verpakte taarten tijdens de bezorging heel gemakkelijk kunnen bederven en de oorzaak kunnen zijn van een mislukt verjaardagsfeestje.

6- Thefrenchcakecompany.com is de 6e en laatste site en een Belgische site die ook in Frankrijk levert, de modellen zijn zeer bewerkt en zeer indrukwekkend.

De prijzen weerspiegelen de kwaliteit van de modellen, aangezien ze bijna twee keer zo duur zijn als de andere sites op deze lijst, maar voor degenen die de galerij willen imponeren, zijn de opties die worden aangeboden door The french cake company.com perfect.

Wat betreft allergenen, dit zijn traditionele taarten en er worden geen biologische, veganistische en glutenvrije opties aangeboden.

We zorgen ook voor leveringen tussen België en Frankrijk, aangezien de lange afstanden het product kunnen beschadigen als de verpakking niet perfect is en als het bezorgbedrijf niet geschikt is voor dit type pakket.

DHL of UPS zullen bijvoorbeeld beter in staat zijn om verse taarten te bezorgen dan Colissimo of Chronopost.

U zult het begrijpen, voor diegenen die op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en een traditionele cake met allergenen, dus noch veganistisch noch biologisch zal het beste worden bediend door de site Your gateau.fr

Het biedt geen met de hand gedecoreerd model, maar eerder modellen gedecoreerd door bedrukking, het blijft echter een zeer goed alternatief.

Voor wie de voorkeur geeft aan een taart met biologische en gezondere ingrediënten zoals biologische kokosolie of agavesiroop, is onze website Biogato.fr het beste alternatief.

En voor wie de voorkeur geeft aan een taart met eieren en dierlijke producten waaronder melk en die liever een handgemaakte decoratie met marsepeinen elementen verkiest boven een gedrukte decoratie, zal Gateau Créateur zijn. Fr wat het beste alternatief is.

Speciale vermelding :

La Romainville .fr is zeer geschikt als u op zoek bent naar een ambachtelijke aardbei of framboos die redelijk snel bij u thuisbezorgd wordt.

Ze zijn niet biologisch, vegan of glutenvrij, maar wel heerlijk!

We weten dat door ze te hebben getest, Romainville .Fr een competente banketbakkerij is waarop u kunt rekenen.

De meeste taarten worden echter in verse verpakkingen geleverd, dus u moet precies berekenen wanneer u bezorgd wilt worden of een zeer grote koelkast hebben om de taart te bewaren.

Dit zijn geen gelaagde taarten, maar eerder traditionele modellen zoals opera's en perenbomen en veel modellen zijn gecoat en omgeven door gebroken noten, dus niet echt geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een allergeenvrije cake.

De ingrediënten komen niet uit de biologische landbouw en bevatten dierlijke producten zoals zuivelproducten, room, eieren en gluten.

La Romainville. Fr zal daarom niet de ideale keuze zijn voor wie op zoek is naar een originele verjaardagstaart met de afbeelding van televisiepersonages, bijvoorbeeld voor een kinderverjaardag of die op zoek is naar een taart zonder eieren, zonder allergenen en vegan of biologisch.