Top 10 van de beste eenhoorntaarten!

We ontmoeten elkaar weer voor een nieuwe ranglijst, deze keer, van de beste ontwerpen voor eenhoorncake.

Het is een van de taarten die we het meest verkopen, dus we kwamen op het idee om deze ranglijst te creëren om amateurpatissiers te inspireren en om ons zelf te inspireren om nieuwe ontwerpen te creëren om u aan te bieden.

gateau licorne

1 - in de eerste positie hebben we de eenhoorncake met bloemenmanen in roze en witte vrouwelijke kleuren. Dit is het basismodel, maar ook een van de mooiste, je vindt het ofwel met de hoorn en oren in suikerpasta of als niet-eetbare accessoire. Ik geef persoonlijk de voorkeur aan de niet-eetbare accessoire-oren, omdat het moeilijk voor te stellen is om de lange suikerpasta-hoorn te eten ;p

gâteau licorne harry potter

3 - dan hebben we het model bedekt met zwarte ganache, deze is erg mooi en we hebben de wangen toegevoegd die blozen met roze ganache. Ik denk dat het een van de meest originele modellen is en de kleuren lijken me erg goed gekozen, die doen denken aan de kleuren van het universum en de sterrenhemel met behoud van een vrouwelijk tintje.

Je vindt het ofwel bedekt met zwarte ganache of bedekt met marsepein of zwarte suikerpasta.

gateau licorne galaxy

3 - ensuite nous avons le modèle recouvert de ganache noir, celui-ci est très joli et on y a ajouté les joues qui rougissent avec de la ganache rose. Je pense que c'est l'un des modèles les plus originaux et les couleurs me semble très bien choisies rappelant les couleurs de l'univers et du ciel étoilé tout en gardant une touche féminine. 

Vous pouvez le trouver soit recouvert de ganache noir, soit couvert de pâte d'amandes ou de pâte à sucre noir. 

gateau licorne vampire

4 - hier is het vampier-eenhoornmodel dat perfect zal zijn voor een verjaardagsfeestje rond Halloween of voor de verjaardagen van kleine meisjes die fan zijn van vampiers :) We hebben vleugels van de vleermuizen toegevoegd, evenals een coulis van roze suiker op donkere ganache.

gateau licorne multicolore

5 - op de vijfde positie, de Eenhoorntaart met pastelkleuren en suikerpareloren. Deze is origineel, maar vrij lang om te bereiden, omdat je moet weten hoe je de verschillende kleuren ganache moet mengen om dit geverfde effect te krijgen.

Een soortgelijk resultaat kan worden bereikt door verschillende kleuren suikerpasta te mengen en te draaien om het te coaten.

gateau licorne drôle

6 - op de zesde positie, de superleuke luie eenhoorncake, bestaande uit een hoofdcake waarvan een deel ontbreekt alsof het suikerpasta Eenhoornbeeldje dat door de cake wordt ondersteund, een groot stuk heeft afgebeten en moe was ingestort onder de klap! Ik hou van deze, hij neemt zichzelf niet al te serieus en zal zeker een vleugje humor toevoegen aan het verjaardagsfeestje.

gateau licorne fairytale

7 - dan hebben we deze cake met drie niveaus met een heel eenhoornuniversum met verschillende kleine suikerpasta-figuren en pastel- en regenboogkleuren die perfect zouden zijn voor de verjaardag van een klein meisje (1-5 jaar oud).

De kleurkeuze en het ontwerp van de figuren maken het geen ideale keuze voor een meisjesverjaardag en iets ouder.

gateau licorne bébé

8 - het volgende model ziet er misschien eenvoudig uit, maar het is eigenlijk heel uitgebreid, je zult de aandacht voor detail opmerken op het eenhoornbeeldje dat is gemaakt van suikerpasta, op de wolken, op de regenboog ook gemaakt van suikerpasta en op het gouden vlekken die de roze ganache van de cake bedekken.

gateau licorne zombie

9 - vervolgens hebben we de zombie-eenhoorntaart met een groen en zwart kleurenpalet en schele ogen. Deze zal niet alle eenhoornfans aanspreken, maar hij zal zijn publiek vinden onder horrorfilmfans en Halloween-fans.

gateau licorne ourson

10- tot slot, om onze lijst af te sluiten, een nogal speciaal model, de eenhoornbeercake, dat wil zeggen een beer met een eenhoornhoorn. Het is een briljant idee. Waarom knuffelden eenhoorns allemaal paarden? Ik vind ook dat het ontwerp van de teddybeer bijzonder geslaagd is en dat de bruine pastelkleuren erg goed gekozen zijn.

Als je deze lijst leuk vond, aarzel dan niet om je te abonneren op onze nieuwsbrief om al onze ideeën en inspiraties voor je taartdecoraties thuis te ontvangen. En zoals altijd, als je liever de eenhoorntaart niet zelf hoeft te bakken, kun je altijd een van onze biologische, veganistische, glutenvrije taarten met een lage glycemische index bestellen op de site.

Fijne dag allemaal :)