Top 10 van de meest originele verjaardagstaarten?

Als je net als ik houdt van verjaardagen, die van jou of die van anderen, is dit een kans om te vieren met vrienden en familie en een paar uur los te koppelen van onze kleine zorgen en wat is een betere manier om te vieren dan met een super originele verjaardagstaart die zal de galerij verbazen?

Dus ik deed wat onderzoek en verzamelde de 10 mooiste verjaardagstaarten voor je.

1 - In de eerste positie hebben we de eenhoorncake, ik weet het, ik weet het, je hebt het al gezien, maar het moet gezegd worden dat het een van de mooiste blijft. Het is eigenlijk heel simpel, maar ik denk dat dat het juist zo mooi maakt, de super schattige ogen die een zorgzame kleine eenhoorn oproepen en de manen van bloemen zijn net genoeg om het silhouet van een eenhoorn te creëren. Ik denk dat het minder mooi zou zijn als we er te veel details aan zouden toevoegen, zo is het perfect. Wat denk je ?

2 - Op de tweede plaats koos ik de gewatteerde parelcake in roze parelsuiker, ik denk dat ik een voorliefde heb voor eenvoudige maar verfijnde cakes omdat deze ook niet zo ingewikkeld is en toch vind ik hem erg leuk met zijn smetteloze suikerpasta.

3 - Mijn derde keuze is de nemo cake, deze is veel uitgebreider dan de andere, het ziet er echt naar uit dat de voorbereiding lang heeft geduurd. Ik ben dol op deze omdat het me doet denken aan mijn kindertijd toen ik Nemo herhaaldelijk keek. Als je het je goed herinnert, was het een van de eerste grote budgetcartoons die bijna op het hele gezin was gericht in plaats van alleen op kinderen. (of misschien was het The Lion King de eerste...)

Deze taart is in ieder geval zeker mooi, niets op aan te merken.

4 - Dan is deze gewoon adembenemend! De roze en turquoise luipaardtaart, ik vind hem erg leuk en ik denk dat ik hem voor mijn volgende verjaardag ga bestellen. Ik hoop dat het net zo goed is als dat het mooi is. Waar denk je dat turquoise biscuittaart naar smaakt :)??

5 - De Tiramisu-taart, ik heb deze gekozen voor de smaak, omdat ik dol ben op tiramisu, ja, ja, ik weet het, het zou een lijst moeten zijn met betrekking tot het ontwerp, maar ik maakte een kleine uitzondering, en dan is het ook best mooi, vind je niet?

6 - De matcha cake, voor een zen en ontspannen sfeer. Ik geniet van deze omdat ik weet dat ik er wat moderner en verfijnder uit zal zien in het bijzijn van mijn vrienden. (beoordeel me niet !!!!)

7 - The Gothic: Dus deze past perfect bij mij, ik hou ervan met zijn zwarte ganache, het heeft echt klasse en het kleurenpalet van de biscuit is echt goed gekozen. Felicitaties aan de banketbakker die verantwoordelijk is voor dit kleine wonder.

8 - Ik voeg deze toe, omdat het lijkt alsof het heel lang heeft geduurd om de pompoentaart te maken voor een verjaardagsfeestje dat rond februari zou vallen.

9 - En voor de feestdagen die rond december zouden vallen, is hier de kersttaart met groene en witte ganache, echt geweldig!

De aan de zijkant gelijmde dennenbomen zijn gemaakt van suikerpasta en licht bestrooid met poedersuiker om sneeuw te simuleren. De details zijn echt geweldig op deze en ik kan me voorstellen dat ik het met mijn familie deel met Kerstmis en echt geweldige herinneringen maak.

10 - Eindelijk, een van mijn favorieten, de confetticake, ik vond het altijd zo feestelijk en dit model is bijzonder succesvol met de roze ganache en de roze siroop die in grote druppels aan de zijkant vloeit.

En dat was het dan voor ons lijstje, ik hoop dat jullie er net zo van genoten hebben als ik!

Aarzel zoals altijd niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp, telefonisch of op [email protected] als u een ontwerpidee heeft dat u wilt verwezenlijken of als u gewoon een van onze taartmodellen wilt bestellen en u heeft een vraag.

Tot de volgende keer, mijn foodie vrienden!