Top 10 verjaardagstaarten voor kleine meisjes

Hallo allemaal, bereid me vandaag de lijst voor met de 10 beste verjaardagstaarten voor kleine meisjes, zonder verder oponthoud hier zijn ze:

1- in de eerste positie hebben we de cake met gewatteerd effect met parelroze suikerparel aan de zijkanten, ik vind deze echt stijlvol met zijn smetteloze witte suikerpasta.

Zoals je zult zien, is het niet de meest originele op onze lijst, maar het is absoluut mijn favoriet voor de verjaardag van een klein meisje. Aarzel niet om me te vertellen wat je denkt in de reacties, als je liever een taart met een origineler ontwerp had gezien voor de winnaar van onze ranglijst :)

2 - op de tweede plaats hebben we de Harry Potter eenhoorntaart. Het mixen van een eenhoorntaart en de wereld van Harry Potter met haar bril en haar sjaal zal zowel de jongste als de grootste verrukken.

De sjaal is gemaakt van suikerpasta en de bloemen bovenop de taart zijn gemaakt van gele en rode ganache.

3 - kies in de derde positie een cake met de afbeelding van Minnie uit de wereld van Mickey, die nog steeds een van de meest populaire personages voor jonge kinderen is. Ik viel echt voor deze die me echt aan mijn kindertijd doet denken met het schattige gezicht van 2 minuten op de tweede laag van de cake en het rode lint met witte stippen.

Het kan zijn dat je er de voorkeur aan geeft, ondanks dat het zich in de 3ᵉ-positie bevindt;)

4 - deze vierde cake is een iets moderner model met zijn ijshoorntje dat lijkt te overlopen en over de cake loopt. Ik vind de kleuren bijzonder goed gekozen met de turquoise suikersiroop die over een lavendelganachecake stroomt en veelkleurige confetti die de basis en bovenkant van de cake verfraait.

5 - in de vijfde positie hebben we een zeer hoge cake met twee niveaus in pastelkleuren bedekt met gouden eetbare verf. Deze is geschikt voor verjaardagen van baby's of zeer jonge meisjes met zijn suikerpastabal en wolkdecoraties.

6 - Plaats nu de zeemeermincake, met een blauw, roze en paars pastelkleurenpalet en de naam in goudverf. De zeemeerminstaarten zijn gemaakt van suikerpasta en vervolgens op de cake geplaatst met een voedsellijm die voornamelijk bestaat uit meel en suiker. De pastelkleuren richten het, mij, eerder op een klein meisje onder de 3 jaar.

7 - de "kawaii" -cake: deze prachtige, versierd met kleine suikerpastakatten in Japanse stijl, minidonuts bestrooid met confetti en zelfs een miniatuurcake. De details zijn werkelijk indrukwekkend en niets is aan het toeval overgelaten.

8 - Op de achtste positie, voor speciale evenementen, hebben we een vrij traditionele cake met vijf niveaus in zijn ontwerp sinds roze, witte en gouden suikerpasta. Wat indruk op me maakt over deze is dat ondanks de simplistische aspecten, er veel details zijn die deze cake een kostbaarheid geven die sommige van de andere cakes op onze lijst niet hebben.

9 - Ik wilde ook een meer gevarieerde kleur vinden, cake is intenser, ik kwam ook dit ontwerp tegen dat echt indruk op me maakte met zijn lolly's en kom ijs erop. Als je goed kijkt, is de ganache rond de cake ook erg bewerkt, want het is gemarmerd en roze en turkoois, allemaal bestrooid met een nogal originele mix van confetti, want er is maat, klein, de lange gouden confetti je houdt van me gouden ballen.

Het lijkt heel moeilijk om te doen, maar vergis je niet, het is eigenlijk makkelijker om te doen dan je denkt, voor degenen die geïnteresseerd zijn, stuur me gerust een bericht in de comments, ik stuur je een stap-voor-stap video van hoe je het moet doen het zelf thuis.

10 - Eindelijk, op de tiende positie, een zeer gedetailleerde zeemeermintaart. Ik zou je willen zeggen dat deze gemakkelijk te doen is, maar dat is het niet, hij is eigenlijk erg lang en erg technisch om voor te bereiden. Het zijn vooral de suikerpasta-koralen die je veel tijd zullen kosten om je voor te bereiden, evenals het schilderij van Ariel de kleine zeemeermin.

En dat was het voor onze lijst! Zoals altijd hoop ik dat je ervan genoten hebt. Voor degenen of degenen die geïnteresseerd zijn in recepten of video's waarin wordt uitgelegd hoe je een van deze taarten thuis kunt maken, aarzel dan niet om ons een reactie achter te laten.